Project DJERBA

Ik werd door deze klant gecontacteerd omdat zij moeite had om hun keuken en berging opgeruimd te houden. Veel zaken hadden nog steeds geen vaste plek. Wij hebben een strategisch plan uitgewerkt en samen met enkele items van de webshop konden wij hen twee mooi georganiseerde ruimtes aanbieden.

Nu worden beide ruimtes optimaal gebruikt en is het nog enkel genieten…. Een zalig rustgevoel.

Project SYDNEY

Een mooi georganiseerde dressing waar ik gemakkelijk alles kan terugvinden. Dit was de feedback die ik mocht ontvangen via de telefoon.

Na een plaatsbezoek en een kennismakingsgesprek mocht ik volledig mijn magic gaan toepassen in deze ruimte. Nog steeds heel tevreden van het resultaat. Doordat wij het ontspullen samen hebben gedaan en de klant enkele tips had meegekregen voor de toekomst besloot zij nadien zelf aan de slag te gaan voor de kast van haar zoon. Daar houden wij van!

BENIEUWD WAT
ONZE KLANTEN
ERVAN VINDEN?

Ondertussen hebben wij al wat klanten kunnen verderhelpen met hun zoektocht naar structuur en organisatie. Misschien ben jij wel geïnteresseerd maar heb je nog een laatste duwtje nodig om overtuigd te worden? Druk op de knop referenties en lees wat onze klanten te zeggen hebben over de geleverde diensten van The Homeplanner.

Ruimte
Producttype
Prijs
Merken
Onze Merken
Kleuren