VEELGESTELDE VRAGEN

Voor u ons contacteert staat je vraag misschien wel hiertussen?

U kan via de messengerknop op deze pagina een berichtje sturen en dan spreken wij samen een moment af wanneer het past om dit telefoongesprek te houden. U kan ook via e-mail een aanvraag tot het telefoongesprek doen.

Omdat wij ook graag onze klanten in de bloemetjes zetten geven wij voor elke boeking een bon met de waarde van het kennismakingsgesprek terug. Die kan u spenderen op de webshop en zo uw huis van nog extra opbergmateriaal voorzien. U hebt een ruime keuze aan producten en kan misschien op die manier al ideeën krijgen voor een volgende ruimte.

Omdat The homeplanner enorme waarde hecht aan uw beleving van dit proces, kunt u erop rekenen dat wij met het nodige respect en vertrouwen omgaan met uw thuis en spullen. Er worden enkel zaken weggedaan indien u duidelijk uw akkoord geeft en nadat alles grondig is besproken. U hoeft zich op geen enkel moment ongerust te maken want u blijft natuurlijk diegene die de eindbeslissing neemt.

Voor alle diensten die te maken hebben met een verhuis kunt u zelf gaan bepalen in welke van de drie fases u hulp wilt. Concreet wil dit zeggen dat u zelf gaat beslissen waar u precies hulp bij wilt. Wij springen waar nodig is bij en laten de andere zaken volledig aan u over. U blijft dus zeker de touwtjes in handen houden, maar indien u het volledig project aan ons wil toevertrouwen kan dit zeker ook.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op met The homeplanner door het contactformulier hieronder te vullen. U kan ook via de messenger knop of zelfs via telefoon The homeplanner bereiken. Wij horen het graag!

Ruimte
Producttype
Prijs
Merken
Onze Merken
Kleuren